Caesarstone logo small

CAESARSTONE®- KATSO GALLERIA

Caesarstone® on israelilainen yritys, jolla on teknisten kivirakenteiden valmistus- ja kehittämiskokemusta jo vuodesta 1987, joten vuosikymmenten saatossa kerättyjen tietojen ja taitojen avulla voidaan luoda kestäviä ja kauniita kvartsityötasoja. Caesarstone®-tehdas toimii 24 tuntia vuorokaudessa, siinä on 4 tuotantolinjaa ja 500 vuorotyöläistä. Caesarstone® on laajentanut toimintansa maailmanlaajuisesti ja toimittaa tuotteitaan sekä Eurooppaan, Amerikkaan, Itämaihin ja myös Australiaan.

Caesarstone® kivituotteet koostuvat 94% luonnonkvartsista, väripigmentistä, lisäaineista (eri kivityypeissä käytetään mm peilisirpaleita, lasinpalasia jne.) sekä liimaa, joka yhdistää kaikki ainesosat toisiinsa. Tuotantoprosessissa lajitellaan kaikki raaka-aineet, sen jälkeen sekoitetaan ja laitetaan muottiin, jossa valmistuu kolmimetrinen kivilevy. Seuraavaksi levyjä kuumennetaan, kiillotetaan ja siirretään laaduntarkastukseen. Valmiit kvartsilevyt ovat vakiomittaisia (3.06 x 1.44 metriä), mutta paksuus vaihtelee (12, 20 tai 30 mm). Caesarstone® -tuotteiden värivalikoima on erittäin laaja, pinnankäsittelyvaihtoehtoja on useita, voidaan tilata vain kiiltävä pinta tai eri tavalla kuvioituja pintakäsittelyjä. Viron varastossa oleviin kivituotteisiin voit tutustua Kivisepad AS:in sivustolla.

Caesarstone®-tehtaalla valmistettujen kivituotteiden etuna on niiden lujuus, mutta materiaali on joustavampaa kuin graniitti. 12 mm paksuisia Caesarstone® kvartsituotteita voidaan tietyissä olosuhteissa jopa taivuttaa. Kvartsi on erittäin tiivis materiaali, joka kestää hyvin naarmuuntumista, tahroja, kuuman ja kylmän vaihteluita ja jonka huolto ja käyttö on sen johdosta helpompaa kuin luonnonkivin huolto. Myös kvartsin käsittely on helpompaa ja vaara, että kivi työstämisen aikana rikkoontuu, on pienempi. Caesarstone® on kehittänyt aivan erityisen Supernatural Collection –tuotekokoelman, jonka kivien sävyt ja kuviot muistuttavat luonnonkiviä, mutta jokainen kivilevy on olemukseltaan ainutlaatuinen ja erityinen. Supernatural Collection on erinomainen vaihtoehto luonnonkivituotteita suosiville käyttäjille, sillä kivi on ulkonäöltään kuin luonnonkivi, mutta sisältä ja ominaisuuksiltaan kvartsi. Kvartsilla on rajattomasti käyttökohteita. Muutama esimerkki: kvartsilla voidaan päällystää vaikka koko kylpyhuone, käyttämällä tätä materiaali lattialaattoihin, seinälaattoihin, hyllyinä tai kaappitasoina. Kvartsia voidaan sen erinomaisten ominaisuuksien ja kestävyyden ansiosta keittiössä, olohuoneessa ja jopa makuuhuoneessa. Ainutlaatuiset ja innovatiiviset väriratkaisut ja tekstuurit luovat tälle materiaalille merkittävän edun luonnonkivilajikkeisiin verrattuna, sillä kvartsin käyttökohteet ja –tavat ovat moninkertaisesti laajempia kuin luonnonkivissä. Caesarstone® on kvartsin ehdoton asiantuntija, joka uudistaa jatkuvasti teknisisiä ratkaisuja ja värivalikoimaa, toimien täten keinokivituotteiden valmistajien huipulla.

Virallinen jälleenmyyjä Baltian maissa on Kivisepad AS www.caesarstone.fi

Lisätietoja Caesarstonesta www.caesarstone.com